Ateliere demonstrative pentru copii de 4 - 6 ani și 11 - 14 ani

14.03.2019


Intre 15 și 31 martie aveți ocazia să participați gratuit la atelierele noastre de teatru adresate copiilor de 4-6 ani și celor de 11-14 ani. Atelierele pentru copii de 4-6 ani se țin marțea, de la ora 18:00 la ora 19:00 iar cele pentru grupa de 11-14 ani se țin sâmbăta de la ora 15:30 la ora 17:00.

Oferim o atmosferă relaxată și jucăușă în care copiii își dezvoltă abilitățile și mai ales latura creativă. Intregul program al atelierului este conceput pe baza jocurilor teatrale îmbinate cu elemente de craft, lectură creativă și chiar scriere dramatică. Cei mici sunt încurajați să se cunoască pe ei înșiși, să învețe să colaboreze cu ceilalți, să fie cât mai expresivi atât la nivel verbal cât și la nivel de limbaj al corpului, să-și formeze opinii proprii cu privire la lumea în care trăiesc, să experimenteze la nivel imaginar personajele pe care le admiră.

La finalul modulului, la începutul lunii iunie, vom prezenta un spectacol la Teatrul Replika creat după ideile propuse de participanți în cadrul cursului.

Pe parcursul modulului veți primi un mail cu feedback personalizat cu despre evoluția copilului dumneavoastră, poze și materiale filmate de la curs .

© 2017 Cursuri de actorie cu Denisa Dogaru - Stimulăm creativitatea prin teatru.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți