Balul Liliaciei

16.12.2017

Liliacia este o vrajitoare foarte, foarte rea care suferă de singuratate. Crăciunul acesta va fi unul deosebit pentru ea fiindcă s-a hotărît să organizeze un bal la care a invitat personajele ei preferate. Liliacia trăiește departe, departe, pe o planetă care se numește Indepărtatia iar personajele trebuie să treacă printr-o serie de aventuri ca să poate ajunge acolo. Bineînțeles că până la urmă personajele magice o transformă pe Liliacia într-o vrajitoare foarte, foarte bună care își va petrece Craciunul împreună cu noii ei prieteni.

Am rezumat în câteva cuvinte acțiunea spectacolului susținut de grupa mică. Cei mici și-au ales personajele din povești sau desene animate, sau chiar au inventat unele autentice, au contribuit cu idei la construirea acțiunii, au dat numele personajelor pe care le întâlnesc și locurilor prin care trec. 

Costumele au fost imaginate tot de catre copii și realizate în cadrul unui atelier părinți-copii. Spectacolul a beneficiat și de un afiș multicolor, desenat într-un mod original de către cei mici.

Anul acesta ne-am bucurat să ne dăm în spectacol într-un teatru adevărat care ne-a primit cu multă căldură, Centru Replika, poate și din acest motiv atmosfera a fost incendiară!


© 2017 Cursuri de actorie cu Denisa Dogaru - Stimulăm creativitatea prin teatru.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți